Class Schedule

TIME/DAYMONTUEWEDTHUFRISATSUN
9.30am-10.30amHATHA BASIC
(60 MINS)
TENG LAN
STUDIO CLOSED
10.45am-11.45amMERIDIAN YIN
(60 MINS)
TENG LAN
11.00am-12.00pm
12.00pm-12.50pm
1.00pm-6.00pm
6.30pm-7.30pmTHERAPY YOGA
(60 MINS)
GWEN
FLOW YOGA
(60 MINS)
GWEN
ASHTANGA YOGA
6.45-7.45pm
(60 MINS)
JASMINE
7.45pm-9.00pmHATHA YOGA
(60 MINS)
GWEN
YIN & RELEASE
(75 MINS)
GWEN